به گزارش قدس آنلاین به نقل از العهد، از آغاز انقلاب 14 فوریه سال 2014 بحرین تاکنون، زنان حضور پررنگی در حرکتهای اصلاحطلبانه داشته و در راهپیماییهای صلحآمیزی که به همین منظور برگزار شده، به طور گسترده مشارکت کردهاند.
بر اساس این گزارش، زنان بحرینی بهای این موضعگیری را با جان خود دادهاند و در این راه به شهادت رسیده و یا روانه زندانهای رژیم شدهاند.
هماکنون 9 زن بحرینی بهدلیل اتهامات سیاسی در بند اسارت رژیم آل خلیفه هستند و شورای عالی زنان بحرین که همسر حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه این کشور ریاست آن را بر عهد دارد از زمان آغاز انقلاب و نادیده گرفته شدن حق زنان در آزادی بیان و حمایت از آنان، هیچ کاری انجام نداده است.
جنایات رژیم آل خلیفه علیه زنان در بحرین به صحنهای تکراری تبدیل شده است و سخنان ریحانه موسوی زندانی سیاسی در دادگاه آل خلیفه مبنی بر اینکه اعترافات وی زیر شکنجه گرفته شده و او را لخت کردهاند، دال بر این مدعاست.
در همین راستا علمای بحرین در بیانیهای از تحریک مردم مؤمن این کشور از طریق انتشار تصاویر زنان بازداشت شده که به منزله هتک عمدی عرفها و ارزشهای اجتماعی و دینی مردم متدین بحرین است، به رژیم آل خلیفه هشدار دادند.
در این بیانیه آمده است که هدف از تشدید بازداشت زنان آزادیخواه بر پایه اتهامات بیاساس، تشدید بحران است و مسئولیت پیامدهای این اقدام خطرناک بر عهده رژیم است.
علمای بحرین افزودند که جنایتکاران و قاتلان بدون مجازات رها شدهاند و این در حالی است که زنان و علما و جوانان آزادیخواه بحرین بازداشت و تصاویر آنها به گونهای منتشر میشود که گویی جنایتکار و تروریست هستند.
بحرینیها امسال در حالی به استقبال ششمین سالروز انقلابشان رفتند که اوضاع این کشور بهدلیل اعدام 6 جوان بهدست رژیم که اخیراً صورت گرفته است، بهشدت متشنج شده و مناطق مختلف بحرین طی هفتهها و روزهای گذشته صحنه تظاهرات و راهپیمایی در اعتراض به این اقدام رژیم بود و این راهپیماییها همچنان ادامه دارد.
این در حالی است که عبدالله العجوز جوان 21ساله بحرینی صبح روز دوشنبه در منطقه النویدرات هدف گلوله نیروهای رژیم آل خلیفه قرار گرفت و به شهادت رسید.
وزارت کشور بحرین بعد از اعدام وحشیانه 7 تن از جوانان این کشور در طول 36 روز گذشته، از بازداشت شمار زیادی از زنان و جوانان این کشور و پروندهسازی برای آنها خبر داده است.
انقلاب بحرین که وارد ششمین سالروز خود شده است، نشان داد که گزینههای رژیم آل خلیفه در برخورد با اراده شهروندان شکست خورده است و وحشیگری رژیم و ادامه کشتارها، آنها را از ادامه حرکتهای اعتراضی در راستای پیگیری حقوقشان، بازنمیدارد.
انقلاب مسالمتآمیز مردم بحرین در 25 بهمن 1389 (14 فوریه 2011) توسط اغلب مردم این کشور برای احقاق حقوق خود در عرصه سیاسی و اجتماعی و مدنی آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
نظر شما